Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Járművek képes leírás - Üvegmatrica-kifestő.tlap.hu
részletek »

Járművek - Üvegmatrica-kifestő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uvegmatrica-kifesto.tlap.hu » Járművek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Építkezés járművek

Építkezés járművek

Markológépek, lánctalpas markológépek, kotrógépek, amik az építkezésben fontosak. Kisfiúk nagyon szeretnek színezni ilyen színezőket. Ha kisfiad van, kattanj rá az oldalra, és nyomtass neki ilyen színezőt!

Hajók

Hajók

Ha a járművek terén a hajók a kedvenceid, vagy csak nyári mintát szeretnél rajzolni, válassz ezek közül a kedves kis hajócskák közül. Ha elkészültél az alkotásoddal, akár a fürdőszobába is kirakhatod, ezzel is nyári hangulatot idézve.

Repülőgépek

Repülőgépek

Repülőgépek és helikopterek, de még hőlégballonos kifestőket is találsz az oldalon. A levegő szerelmeseinek. Elsősorban ez is kisfiúknak. Ablakra, vagy gyermekszoba falára nagyon szép dekoráció születhet belőlük.

Többféle jármű kifestő

Többféle jármű kifestő

Autók, kocsik, buszok - letölthető, nyomtatható kifestők, színezők ideális kisfiúknak, hogy kezük ügyesedjen. Az oldalon még alábbi kifestőket találsz: Karikatúra portré Garfield rajz képregény Horoszkóp rajzok Mandala rajzok Motívumok Henna rajzok Grafitti falfirka Rajz Clipart ABC színező Kamion makettek Tetoválás tatto Rejtvények Oklevél minták

Vonatok

Vonatok

Aranyos és régi vonatok gyönyörű szép kifesthető képei vannak az oldalon azoknak a gyerekeknek, akik a vonatokat szeretik. Több oldalon, kisebbek és nagyobbak, egyszerűbbek és bonyolultabbak, fiatal és idősebb gyermekek számára.

Tuti menü