Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar üvegmatrica oldalak képes leírás - Üvegmatrica-kifestő.tlap.hu
részletek »

Magyar üvegmatrica oldalak - Üvegmatrica-kifestő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uvegmatrica-kifesto.tlap.hu » Magyar üvegmatrica oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Anyko windowcolor oldala

Anyko windowcolor oldala

Kedves windowcolor rajongók! Létrehoztam egy olyan oldalt, ami remélhetőleg sokak számára ad ötletet. Több száz sablon közül válogathattok, gondolván a kezdőkre és a haladókra is. Az oldal folyamatosan bővül majd újabb és újabb képekkel, mintákkal. Ha valakinek különleges kérése, kívánsága lenne, írja meg nekem és megpróbálok segíteni!

Kifestő

Kifestő

Kifestők és színezők, minták és ötletek gyerekeknek több kategóriában, áttekinthető módon. Üdvözöllek az üvegmatrica sablonokat, kifestőket tartalmazó oldalamon. A honlapon kategóriánként rengeteg mintát találsz. Kellemes időtöltést kívánok!!! Az oldalon található minták felhasználhatók üvegmatrica sablonnak, valamint színezőnek, kifestőnek. Ha valamely mintát meg szeretnéd nézni nagyban, vagy ki szeretnéd nyomtatni, jobb gomb - kép nyomtatása, vagy mentsd el a képet a saját gépedre egy külön mappába - (jobb egérdomb - kép mentése más néven - Ok), majd a képet Wordbe beillesztve a méretét is tudod változtatni és úgy kinyomtatni. Kellemes időtöltést kívánok!

Kreatív vagyok - üvegfestés

Kreatív vagyok - üvegfestés

Kreatív ötletek tárháza - üvegfestés Varázsold át otthonodat a lakásban található üvegfelületek segítségével. Rengeteg üvegfestéshez használható kreatív ötlet, és minta vár itt rád. Válogass kedvedre az alábbi leírásokból:

Szilvi oldala

Szilvi oldala

Kézzel festett üvegképek Szilviától. 9 éve foglalkozom aktívan a képzőművészettel. Sok korszakon átestem, sok technikát kipróbáltam, de valami mindíg hiányzott. Tél, tavasz, nyár, ősz. A természet olyan sokszínű, s a világon oly sok művész igyekszik azon, hogy visszaadja, az otthonunkba varázsolja minden csodás pillanatát. Imádom a virágok sokszínűségét, csodálatos formáit, hihetetlen szépségét, és ezt igyekszem átvinni az üvegképeimre. .... ...szép.....nagyon szép....

Üvegmatrica-gportál

Üvegmatrica-gportál

Az oldal fő témája az üvegmatrica festés. Ehhez nagyon sok sablont találsz. Szeretettel vár - a szerkesztő. Az oldal fő témája az üvegmatrica festés. Ehhez nagyon sok sablont találsz. De gondoltam azokra is ,akik hímezni szeretnek. Ezért felraktam keresztszemes hímzéshez is mintákat. Rengeteg disneys mintát találsz.

Üvegmatricafestő - Nóra oldala

Üvegmatricafestő - Nóra oldala

Sok-sok kategóriában (szinte minden: nyár, ősz, tél, tavasz, húsvét, karácsony, konyhai minták, mikulások, állatok, macik, lovak, mesehősök, Hófehérke, Disney minták, Micimackó ... stb.) találhatsz színezőket, kifestőket kedved szerint. A képeket lementheted a saját gépedre, és ott a méretét állítva kinyomtathatod a nyomtatóddal, hogy kiszínezhesd.

Tuti menü