Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyári minták képes leírás - Üvegmatrica-kifestő.tlap.hu
részletek »

Nyári minták - Üvegmatrica-kifestő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uvegmatrica-kifesto.tlap.hu » Nyári minták
Keresés
Találatok száma - 5 db
Négy nyári minta

Négy nyári minta

Négy kifestő található az oldalon, melyből egyik egy világítótorony, másik egy vakációs kép, harmadik egy vízi világ, negyedik egy naplementés pálmafa. Kellemes időtöltést! A vakációban a gyermekek ráérnek színezni, és kreatívkodni, jól jöhet néhány plusz színezős kép.

Nyári minták

Nyári minták

Ha eljön a vakáció, akkor is van mit színezni, a nyári kifestők, strandok, tengerpartok, napernyők színezése is jó móka lehet. Mosolygós napocska, strandolás, vízbeugrás, pancsolás, piknik, homokvár építés.

Nyári színezők

Nyári színezők

Nyári minták üvegmatrica festéshez gyermekeknek, tanító néniknek és óvó néniknek. Tengerpart, napsugár, napsütés, szaladgálás, pancsolás, pihenés, napozás, fagyi és szörfözés - mind a nyárhoz tartozik.

Nyomtatható és online nyári színezők

Nyomtatható és online nyári színezők

Irány a természet, szabad levegő! Nyárral kapcsolatok nyomtatható színezőket, kifestőket találsz itt: Bicajozás, Grillsütés, Görögdinnyét enni, Hegymászás, Hinta, Homokvár, Horgászat, Kenuzás, Szörf, Úszás, Virágszedés Online nyári színezőket találsz itt: Homokvár, Kenuzás, Pillangó, Táborozás, Tengerpart, Utazunk, Úszómedence

Sok nyári minta, kifestő

Sok nyári minta, kifestő

Hurrá! Itt a nyár! Sok-sok kifestő, hogy ne legyen unalmas a nyári szünet! Színezésre fel! - Tengerpart és strand témakörben. Búvárkodás, delfinek a naplementében, kacsa csobbanás, napernyős kép a porondon.

Tuti menü